MazeMania

🤖 Betreed de wereld van robotica in deze opwindende competitie: MazeMania! 

Neem deel en meng je tussen robots die een poging doen zich zo snel mogelijk een weg te banen door een complex en onbekend doolhof. Haal je beste programmeer skills boven en versla de andere teams in deze verrassende race naar de eindmeet.

Waarom deelnemen?

🔥 Ontwerp je eigen robot: De deelnemende robots zijn uniek en voorzien van sensoren, microcontrollers... om zo snel mogelijk het doolhof te overwinnen. Er zijn maar enkele voorwaarden en regels waar de robot aan moet voldoen voor de rest krijgen jullie alle vrijheid.

🏆 Competitieve geest: Teams van over de heel België strijden om de felbegeerde titel van "MazeMania Master." Dit is een kans voor de slimste geesten om hun talent te tonen en hun robotica-vaardigheden te testen.

🧩 Intrigerende doolhoven: Elk doolhof is uniek ontworpen en onbekend tot op de dag van de wedstrijd. De deelnemende robots en teams zullen al hun talenten moeten gebruiken om te slagen in deze opdracht.

 

Mis dit niet! Kom en verleg de grenzen van robotica. Of je nu een technologie-enthousiasteling of gewoon nieuwsgierig bent naar de mogelijkheden van robotica, MazeMania is een evenement dat je niet mag missen.

 

Reglement Mazemania Versie 3
PDF – 299,6 KB 164 downloads