Extra Mogelijkheden

Om deze wedstrijd voor iedereen toegankelijk te maken bieden we enkele extra mogelijkheden aan. Hieronder vinden jullie alvast wat extra informatie over deze mogelijkheden.

Workshops

Ben je nog niet zo bekend met bepaalde machines, technieken of programmeren? Dan kan je altijd 1 of enkele van onze workshops komen volgen om je kennis te vergroten. Klik op deze link om meer te leren over onze workshops of om je in te schrijven.


Gebruik machines

Heb je een speciaal onderdeel nodig of wil je gewoon graag iets laseren, graveren of 3D printen? Kom dan naar onze academie en laat je begeleiden bij het gebruik van de printers, lasers,... Via deze link krijg je een overzicht van onze machines en de kostprijs van het verbruikte materiaal.


Verhuur

Wij bieden kits met micro-controllers en componenten aan die jullie mogen gebruiken en waarvoor jullie enkel een kleine huurprijs en een waarborg betalen. Indien jullie de microcontrollers onbeschadigd terug bezorgen na de wedstrijd krijgen jullie de waarborg volledig terug. Via deze link krijg je een overzicht van de verschillende kits die we aanbieden ter verhuur.