Finaledag

09.00u - 11.00u

Ontvangst + opbouwen stand

Je team heeft tot 11 uur de tijd om het standje voor de wetenschapsmarkt in orde te brengen. Er wordt voor ieder team 1 tafel voorzien met 2 houten panelen om wat extra informatie of versiering op te hangen. Jullie krijgen ook 1 stopcontact om jullie stand van stroom te voorzien. 

11.00u

Opening + bekendmaking MazeMania

Verwelkoming van de teams en de officiële opening van de Steamzone met leuke workshops en uitdagingen om jullie wetenschappelijke vaardigheden te testen. Het doolhof van MazeMania wordt op dit moment bekend gemaakt aan alle deelnemers.

11.00u - 14.00u

Wetenschapsmarkt

Tijdens deze periode zullen bezoekers, juryleden en andere teams je stand kunnen bezoeken. Zorg ervoor dat je stand altijd door minimaal 1 persoon bemand is zodat jullie de jury en bezoekers te woord kunnen staan als ze langs komen. Als je zorgt voor een afwisseling van de wacht kan iedereen van je team ook de andere experimenten of teams bezoeken. De Steamzone is beschikbaar gedurende deze volledige periode om deel te nemen aan workshops of uitdagingen.

14.00u - 14.45u

Finale MazeMania

De deelnemers die mee doen aan MazeMania krijgen in deze periode de tijd om 2 keer een run te doen in het doolhof. Het team wat erin slaagt om het snelste het doolhof af te leggen wint.

14.45u - 15.00u

Prijsuitreiking

Binnen iedere categorie zal de jury een winnaar aanduiden.

15.00 - ...

Opruimen standjes 

Het zit er helaas weer op... Tijd om op te ruimen, terug naar school te vertrekken en jullie voor te bereiden op deelname volgend jaar.